MERIDIAN KOMPANIJA NASTAVLJA DA UNAPREĐUJE ŠKOLSTVO U CRNOJ GORI

MERIDIAN KOMPANIJA NASTAVLJA DA UNAPREĐUJE ŠKOLSTVO U CRNOJ GORI: Ovog puta pomoć je pružena OŠ “Sutjeska” u Podgorici

Podrška obrazovanju je sinonim za budućnost naše djece. Uz ozbiljna ulaganja u proteklih nekoliko godina, kompanija Meridian daje veliki doprinos lokalnoj zajednici, kako kroz podršku zdravstvenog sistema, socijalno ugroženih, tako i kroz ulaganje u školstvo.

Ponosni smo na činjenicu da možemo pomoći svima koji se obrate, a ovog puta smo se odazvali pozivu osnovne škole “Sutjeska” u Podgorici. Ostvarena je značajna donacija koja će imati dugoročan uticaj na obrazovanje naših mladih naraštaja.

U nastojanju da podržimo razvoj obrazovanja i tehnološku pismenost, kompanija Meridian je donirala “all in one” računare sa propratnom računarskom opremom, kao i štampače osnovnoj školi “Sutjeska“.

Ova velikodušna donacija predstavlja samo početak naše inicijative, jer smo odlučili nastaviti sa sličnim akcijama kako bi pomogli školama širom Crne Gore.

Opremanje informatičke sale u školi “Sutjeska” predstavlja korak ka stvaranju modernog okruženja u kojem će naši đaci imati pristup najnovijim tehnološkim sredstvima.

Ova investicija će omogućiti nastavnicima da bolje podrže učenike u savladavanju digitalnih vještina i pravilnoj upotrebi računara, čime će se stvoriti osnova za njihovu uspješnu budućnost.

“Izrazio bih veliku zahvalnost firmi Meridianbet, jednoj veoma društveno odgovornoj firmi, na donaciji koja će nam u narednom periodu svakako pomoći da riješimo problem, nedostatka informatičke opreme. A samim tim doprinijeti kvalitetu izvođenja nastave. Još jednom veliko hvala kompaniji Meridianbet na značajnoj donaciji.” izjavio je direktor škole Ljubo Ćeranić.

Ova donacija ne bi bila moguća bez podrške i posvećenosti našeg tima, koji prepoznaje važnost ulaganja u obrazovanje. Kroz ovu inicijativu, želimo da inspirišemo i ohrabrimo druge kompanije i pojedince da se pridruže naporima za poboljšanje uslova u našim školama.

“Meridianbet kao društveno odgovorna kompanija nastavlja opremanje škola u Crnoj Gori. Ovom donacijom želimo da ukažemo koliko je važno uticati na obrazovanje u našoj zemlji. Nadam se da će ova donacija pomoći razvoju budućih generacija, shodno tome da živimo u tehnološko doba, kada nam je ovakva vrsta opreme zaista neophodna u svim kabinetima.” rekla je predstavnica Meridianbet kompanije Biljana Ilić.

Ponosno gledamo u budućnost, s nadom da će ova donacija pomoći mladim generacijama da razviju svoje potencijale i ostvare svoje snove.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.